Monday, 30 December 2013

Santai Media Hiburan Bersama Pizza Hut


Salam 1 Malaysia Buat Semua...........

Selalu Cik Segodeng bersantai dan lepak-lepak dengan BFF @ kawan-kawan..........apa kata kita tukar selera, jom kita lepak santai dengan Media Hiburan dan artis popular di Pizza Hut Pavilion plak........... apa macam........free tak.......???  Jom.............apa tunggu lagi.............


Bila nama, lepak santai dengan artis popular.......rasa perasaan macam lain skit............ mungkin kerana tak pernah buat @ jarang dapat peluang lepak dengan dia orang kot........maklum lar kalau dapat jumpa pun di satu-satu acara........mereka ini di kawal ketat oleh body guard, penaja dan PR dia orang sendiri......... so jurang tu amat terasa..........Al-maklum....... orang popular lar katakan. So bila mana Media Hiburan menjemput para peminat untuk bersantai lepak bersama mereka di Pizza Hut, Cik Segodeng tak tolak..........kerana ingin merasai sendiri suasana itu............


Kalau tak ada ucapan @ kata-kata aluan.......... tak akan seri @ meriah apa-apa majlis pun.............. so wakil dari Media Hiburan & Pizza Hut, memberi sepatah dua kata bagi menyambut kehadiran kami semua.......


Pizza Hut Pavilion menjadi lokasi kami bersantai............ ini santai makan........bukan santai di tepi pantai tau........... Pizza memang menjadi salah satu favourite makanan Cik Segodeng especially from Pizza Hut.........Lokasi perjumpaan ini di buat sememangnya menepati tag-line Pizza Hut - Eat, Laugh & Share......... ..Kami seperti kenalan yang dah lama tak berjumpa.......... masing-masing berkongsi cerita, berguaru senda dan suasana sekeliling penuh dengan gelak tawa yang tak henti-henti .........


Barisan artis yang hadir bagi memeriahkan santai Media Hiburan ini........... Ada tak yang menjadi pujaan sesiapa?????  Ini aje yang sempat Cik Segodeng bergambar.............kerana santai hari itu amat padat sekali..........penuh dengan entertainment & excitement tanpa henti......... hehehehehehehehehe........


Sambil bersantai dan makan-makan, peminat di jemput untuk bermain game, 'lakonan rabak' bersama artis............... Kami di beri judul drama tv bersiri popular  seperti 'Jodoh Itu Milik Kita, Carlos, Dia Suami Ku dan macam-macam lagi untuk di lakonkan semula........ oleh kerana ramai di antara peminat yang tak berapa mengikut drama bersiri tersebut......... jadi bingung dan buntu seketika........... walau bagaimana pun rata-rata berjaya melakonkan dengan flying colours............. mahu tak.........semuanya main bantai aje........... hehehehehehehehe............ tak sangka bakat terpendam perminat lebih hebat dari artis..........oooooooooooo ...... sekali sekala tunjuk bakat terpendam memang berbaloi..............dapat hadiah dari Media Hiburan....


Keseronokan di teruskan lagi dengan pertandingan makan pizza di kalangan artis sesama sendiri..........  Makan lagi......... boleh kaaaa????.......... sebab, awal-awal tadi dah melantak berpan-pan pizza..............Memang tidak menghampakan........ mereka tetap gagah memberi cabaran yang sangat sengit............ .......... Gelagat mereka semua penuh dengan lawak spontan dan usik-mengusik di antara mereka............ benar-benar mencuit hati.............


Memang masa mencemburi kami............. masih belum puas untuk bersuka-ria bersama.......... tapi setiap permulaan........pasti ada penghujungnya ........... Santai Media Hiburan Bersama Pizza Hut memang memberi satu kelainan yang merapatkan jurang antara artis dan peminat......... Agenda ini benar-benar mendekatkan kami kepada artis pujaan ramai untuk lebih mengenali mereka. So sesiapa yang berminat nak joint, selalu lar mengikut perkembangan dan berita terkini malah sensari dari Media Hiburan yang di keluarkan setiap hari sabtu @ boleh layari laman sesawang www.mediahiburan.krangkraf.com ......... ooopppsss, jangan lupa like FB Media Hiburan (MEDIA HIBURAN) & Pizza Hut.(Pizza Hut Malaysia)........okey........ itu aje untuk kali ini.......... Jumpa lagi...............

Stay Happy 
Segodeng