Monday, 16 December 2013

Malam Gala 'Hantu Tok Mudim'


Musim cuti sekolah dah pun bermula, sana-sini ada kenduri dan jamuan berbagai......... tak ketinggalan juga acara 'sunathon' yang paling laris di pasaran bila tiba musim cuti sekolah nie......... so dengan bermulanya cuti sekolah nie Showbiz Production (Anak Syarikat KRU Studio) telah menayangkan sebuah filem berjudul Hantu Tok Mudim........... Apa lagi Cik Segodeng pun tak melepaskan peluang gi tengok.......maklum lar 'Malam Gala Hantu Tok Mudin' dah tu ada Sofi Jikan,.........minat giler dengan dia........ mana boleh lepas................


Hantu Tok Mudim nie bergenre, seram/komedi. Di barisi pelakon hebat seperti, Harun Salim BachikSofi JikanIzzue IslamA. R. Badul, dan Adrea Abdullah. Mengisahkan seorang 'Tok Mudim' yang sangat lagend. terkenal & handal telah gagal menyunat anak ketua kampung akibat dek di khianati oleh penolongnya sendiri..........pengkhianatan ini belaku kerana penolong 'Tok Mudim' terlibat dalam cinta tiga segi antara anak ketua kampung dan seorang gadis ........... Akibat dari kegagalan 'Tok Mudim' menyunat anak ketua kampung, dia telah di buru oleh penduduk kampung. Dalam aksi kejar mengejar, 'Tok Mudim' telah jatuh ke dalam lubang dan meninggal dunia............ kematian Tok Mudim tidak sempurna lalu ia bertukar menjadi hantu dan menghantui penduduk kampung bagi menuntut keadilan...........serba sedikit info 'Cik Segodeng' bagi tau........ nak tau kisah lanjut kena lar terjah pawagam secepat mungkin.............


'Malam Gala Hantu Tok Mudim' nie belangsung  di Cineplex @e-curve Damansara............gemilang sunguh upacanya........ siap dengan kru-kru & pelajar dari KRU Studio yang akan membuat gimik persembahan bagi meresmikan 'Malam Gala Hantu Tok Mudim Nie'.........


Sambil menunggu acara bermula, 'Cik Segodeng' and rakan-rakan berposing dulu dengan prop yang telah disediakan............


'Cik Segodeng' juga tidak melepaskan peluang bergambar bersama dengan Boss KRU Studio, En Norman Abd Halim.............. bila agaknya KRU akan buat come back dengan album baru ya????? 


Persembahan bermula dengan Izzue Islam, di arak masuk bagi penyediaan untuk di potong tutututututututututu............... acara di lakukan sebiji macam merayakan budak-budk yang nak bersunat........ kelakar yang amat bila tengok Issue Islam di arak macam tuuuu..........gelagatnya mengalahkan budak-budak yang baru nak menempuh alam dewasa.........


Tengok lar gelagat 'Issue Islam' duduk di atas batang pisang, siap dengan makan buah pisang supaya lembut segala urat..........hahahahahahahaha........Pelajar dari 'KRU Studio' juga turut sama belakon dalam filem ini.............mereka semua sungguh berbakat besar......mungkin di antara mereka bakal menjadi terkenal di satu hari nanti........siap tahu kan..........semua tu usaha dan keizinanNYA..........


Antara pelakon yang ada pada masa itu......... Adrea Abdullah dan yang di tunggu-tunggu Sofi Jikan........ Sofi memang best..............minat giler kat dia nie........malam tu 'Cik Segodeng' tidur lena siap di ulit mimpi belakon dengan 'Sofi Jikan'..........hahahahahahahahahahaahahah...........


Antara aksi-aksi pelakon tambahan...............sebelum dan selepas tayangan 'Hantu Tok Mudim'........... 'Overall Malam Gala Hantu Tok Mudim' berjalan dengan lancar dan sangat meriah. Maaf tiada makanan di sediakan..........hanya ada pisang aje .......... apa-apa pun cerita nie cukup menghiburkan.......... 'Stay tune & always be happy'........

Segodeng