Monday, 30 December 2013

Parti EH! @ 20 Yang Anggun & Di Senangi



Salam I Malaysia Buat Semua............

Setiap tahun, majalah EH! memberi anugerah kepada 20 orang yang paling anggun dan di senangi ramai. Pemilihan ini telah di buat secara undian terlebih dahulu. Anggun???? Di Senangi????? Pasti kah kenyataan itu................ setuju @ tidak, pemilihan telah pun di buatkan......... Walau pun cita ini dah basi pun.......'Cik Segodeng' tetap juga nak cerita.......... hehehehehehehehehehe


Aeril Zafrel, Aiman Hakim, Anzalna Nasir, Arja Lee, Bella Dally, Beto Kusyairy, Emma Maembong, Hanez Suraya, Johan As'ari, Kaka, Nad Zianal, Nedydia Senrose, Qi Razali, Sara Ali, Shah Iskandar, Sherry Ibrahim, Tasha Shilla, Tomok, Wan Sharmila dan Yana Samsudin adalah senarai penerima anugerah 20 yang anggun dan di senangi.......... Mereka ini semua punyai pengaruh, kekuatan dan kelompok pengemar sendiri. Kehadiran mereka menepati tuntutan pengemar showbiz tempatan dan sentiasa menyemarakkan industri hiburan kita.........


Himpunan 20 yang Anggun dan di Senangi telah dibawa khas oleh EH! buat peminat untuk beramah mersa dengan mereka. Pelbagai acara menarik telah di hidangkan bagi menyemarakan lagi temasya ini.......... Bertempat di Vertigo yang beroperasi The Gardens Mall, Parti EH! telah berlangsung dengan penuh gilang-gemilang.......... Ramai juga nama-nama besar yang menaja Parti EH!ini, seperti  Lancome, Dressing Puala dan Casio. Tak lupa juga Suria FM, HIPTV, Murai.com.my menjadi, stesen TV, radio dan portal rasmi.

 

Dah menjadi kebiasaan 'Cik Segodeng' dan rakan-rakan akan turut serta sama berparti besama EH!. Selain berhibur, kami juga mengambil kesempatan ini untuk berkumpul dan berjumpa............... maklum lar kalau nak buat date sesama kami kadang tu agak susah skit...........kerana pasti ada yang tak dapat datang di atas sebab-sebab tertentu yang tak dapat di elakkan..........


Tak salah pemilihan di buat......... 'Cik Segodeng' amat senang sekali dengan mereka semua ini.......... hanya dapat bergambar tapi tak dapat beramah mersa............... sebab terlampau ramai sangat......... tak terdaya  dia orang nak melayankan.............


Parti Eh!di mulai dengan persembahan tarian dari kumpulan yang 'Cik Segodeng' memang tak ingat nama kumpulan ini........... maklum lar cerita dah basi kannnnn.........seribu kemaafan di minta........ Persembahan  bertenaga mereka tidak menghampakan.........sungguh menghiburkan........


Setiap usaha @ keberanian boleh membuahkaan hasil, tengok aje Akak Kawasan (Kak Zie) kita,  tidak gentar langsung......menyertai game yang di adakan. Dalam diam Akak Kawasan memang terror sungguh bergelek.......... tergamang seketika 'Cik Segodeng' bila melihat............ Persembahan Akak kawasan pada malam itu sungguh menghiburkan, ramai yang suka dan memberi sokongan ketika itu sehingga menorbatkan dia sebagai juara  untuk game tajaan Casio. Hadiah yang di menangi Akak Kawasan berupa camera baru dari Casio......huntong yang amat.............


Setelah itu kami di hidangkan pulak dengan pertunjukkan fesyen dari Dressing Puala............ membariskan fesyen terkini dan di minati ramai.............. 


Casio pun tak ketinggallan memberi  persembahan yang cukup mantap...................menarik alunan muzik yang di mainkan.............


Untuk Game kedua di taja  khas oleh Lancome. Selalunya artis akan di make-up cantik-cantik kan.......tapi kali nie peluang artis pulak untuk menconteng muka para peminat.................... barisan artis lelaki di pilih untuk memberi solekan terkini buat peminat perempuan......... tak di duga, pandai juga artis lelaki nie menconteng muka peminat........hehehehehehehehehe


Kaka tanpa Zizan..........memberi persembahan solo dan mendendangkan lagu terbaru dari album beliau......... wow Kaka dah ada album sendiri......so kawan-kawan yang minat dengan Kaka, jangan lupa dapatkan album beliau tau dan pastikan ianya bukan cetak rompak ya..............


Di akhir majlis, kesemua 20 yang Anggun dan di Senangi telah di beri penghargaan, dan cenderahati sebagai tanda sokongan terhadap usaha mereka.........Semuanya nampak ceria dan gembira sekali dengan anugerah yang di berikan........ Tahiah buat semua........... harap semua enjoy serba sedikit fun yang 'Cik Segodeng ' bawakan kali ini................


Stay Happy