Thursday, 1 May 2014

Video Testimonial


Salam Buat Semua................

Pertama kali di jemput oleh XIXILI untuk buat testimoni tentang produk keluaran mereka amat tidak di sangka sama sekali.............. Rasa gementar menyelubungi diri,............Mau tak rasa macam tuuu...... sebab bukan writen testimoni tapi video testimoni......... Sejujurnya 'Cik Segodeng' tak kisah sangat tapi cuma takut mereka nak tengok dan rakam apa yang kita pakai................itu aje........... tapi semua sangkaan meleset, setelah di beri penerangan bagaimana mereka akan melakukan video testimoni tu..............apa lagi, tabahkan hati, 'Cik Segodeng' terima cabaran itu...........


Bertempat di XIXILI, Mid Valley pengalaman pertama video testimoni akan 'Cik Segodeng' lalui........... Bila sampai aje tempat yang di tuju, mula lar perasaan nie ada macam-macam rasa.............sampai tak tahu perasaan apa yang sebenarnya 'Cik Segodeng' rasa ketika itu............ apa pun relax beb dan tarik nafas panjang-panjang............... sesi menenangkan diri sendiri.........fuhhhhhhh......


Ini lar dia sebahagian 'Loyal Customer' yang menanti giliran untuk merakam video testimoni mereka............. tak sangka ramai juga yang di undang. 


Kerana 'Cik Segodeng' orang yang terakhir sekali dalam list untuk membuat testimoni tu so....... dapat lar peluang tengok sesi rakaman itu di adakan......... process rakaman, sememangnya nampak sangat mudah sekali ......... Kita hanya di beri soalan seperti, mengapa, kenapa, bila dan menerangkan seikhlas hati kebaikan produk XIXILI terhadap diri sendiri. Tapi ada setengah dari kita (Wanita) agak janggal dan malu untuk bercakap mengenainya.......... sejenak 'Cik Segodeng' berfikir......... mungkin pekara ini agak sulit dan sensitive bagi setengah wanita............ sejujurnya...... jika kita lebih terbuka di dalam soal pemilihan pakaian dalam ini, kita tidak akan tersalah pilih dan kepuasan memakai akan lebih terasa....... 'PERCAYA LAR'


Setiap sesi rakaman hanya mengambil masa lebih kurang 10 minit..........bukan lama mana pun kaaannnnn............ setelah selesai kami semua di beri sedikit penghargaan berupa cash voucher dari XIXILI...... memang berbaloi sangat............ tak rugi 'Cik Segodeng' setuju untuk membuat rakaman video ini........... kalau ada lagi 'Cik Segodeng' tak akan tolak......... for sure!!!!!!

So akhir sekali my special thanks to XIXILI for inviting me to this wonderful experience.........


Segodeng