Wednesday, 26 March 2014

XIXILI Pre 10th Anniversary


Salam I Malaysia Buat Semua.............

Baru-baru nie, 'Cik Segodeng' dapat jemputan dari XiXiLi untuk bersama menyambut ulang tahun yang ke 10. Bab-bab menyentuh keperibadian seorang wanita tentu sekali 'Cik Segodeng' tak menolak di tambah plak...... jenama ini memang menjadi pilihan ramai wanita............ rata-rata memang sangat berpuas hati dengan jenama ini kerana amat sangat menepati citatasa setiap pengguna setia...........


Acara ulang tahun ini telah berlangsung di cawagan butik XiXiLi di One Utama................ sewaktu tiba di meja pendaftaran......... keriangan dan keseronokan dapat di rasakan............. mau tak....... ramai sungguh yang hadir ketika itu.............. teruja seketika 'Cik Segodeng' di buatnya..............


Setelah selesai mendaftar diri 'Cik Segodeng' telah di beri 'Tag Pelekat" yang mengungkap kata-kata semangat dari wanita yang di kenali dan berjaya............... memang madah yang sangat bercili....... pedih membara bila membacanya.......... ayat-ayat itu memang bisa membakar semangat setiap wanita.  'Cik Segodeng' pun dah terasa terbakorrrrrr.................hehehehehehehehehehehe



Ucapan dan kata-kata aluan ringkas telah di berikan bagi meresmi majlis pada petang itu.......... ...maklum lar nie hanya Pre-Anniversary dan grand anniversary akan di adakan tak lama lagi.......... 'Cik Segodeng' rasa dah tak sabar nak turut serta.......... harap dapat lar jemputan ..........hehehehehehehe..........  Sebelum acara selanjut di teruskan kami telah di arah untuk mencari partner yang mempunyai 'Tag Pelekat' yang sama untuk cabutan bertuah............... apa lagi tunggu lagi........ jom cari...............


Tengok lar keadaan jadi haru-biru sekejap.......... kerana masing-masing mengcuba untuk mencari teman ketika itu...... .... tapi seronok sebab 'Cik Segodeng' dapat kawan baru lagi.......... setelah dapat, kami semua di arah untuk ke meja pendaftaran dan menulis nama di atas sekeping yang telah di sediakan............ ada juga yang tak dapat cari............kesian..........mungkin hadirin yang hadir jumlahnya ganjil............ kalau genap sudah tentu semua akan ada teman kannnnnn.............


Nah......... ini dia pemenang cabutan bertuah.......... mereka semua membawa pulang 'Limited Edition Bag' dari XiXiLi............ ada tiga rekaan khas.......... so untung juga lar bagi yang bertuah........ walau bagaimana XiXiLi berbesar  hati telah memberi 1 beg Limited Edition tu kepada semua yang hadir pada hari tu sebagai cenderahati dan ucapan terima kasih di atas kehadiran kami semua............ bestkannnnnnnnn...........  Pada hari itu juga kami telah di hidangkan dengan koleksi terbaru dari XiXiLi yang di peragakan oleh model jemputan............... semua koleksi itu menarik minat ramainya disana termaksuk lar 'Cik Segodeng'............ Kalau ada budget ketika itu sure 'Cik Segodeng' dah grab .................


Walau pun majlis pada petang itu sangat ringkas tapi kami semua tetap enjoy.......... minuman petang juga di sediakan.......... susuhi dari Sakes Sushi........ rasanya minggu nie aje 'Cik Segodeng' dok melantak sushi aje............. naik jemu juga tapi yang peting kenyang dan jimat kaaannnnnnn............hehehehehehehehe........Petang yang sangat relax.............. so 'Cik Segodeng' dah tak sabar nak tunggu Grand Annivesary ........... okey setakat ini sahaja......... jumpa lagi......


Segodeng