Monday, 17 March 2014

Public 'V' Shape Challenge By Bio Essence


Salam 1 Malaysia Buat Semua

Pada minggu lalu...... Cik Segodeng telah bersama Bio Essence dalam projek mega face Lifting bagi membuktikan keberkesanan produk mereka. Ujian kali ini Bio Essence telah menjemput orang ramai untuk merasai sendiri. Cik Segodeng berasa amat bertuah kerana turut serta dalam mencipta satu sejarah kecantikan ini.............. 


 Kali ini Bio Essence telah memperkenal dan mempertengahkan rangkai produk Face Lifting. Produk ini di beri nafas baru dengan campuran bahan yang lebih aktif seperti Royal Jelly. Seperti sedia maklum Royal Jelly ini amat terkenal dengan kebaikan yang tiada tandingannya.........


Seramai seratus orang yang telah turut serta bagi mencipta sejarah kecantikan dan membuktikan keberkesanan produk ini. Tabik spring buat Bio Essence kerana sentiasa berusaha memberi yang terbaik buat semua pengguna...............


Sungguh meriah suasana pada ketika itu........... semua peserta terdiri dari perbagai kaum, umur dan gender. Kami semua di tempat mengikut nombor yang telah di berikan.......... walau pun agak padat kawasan yang menempatkan semua peserta tapi kerana terlalu teruja semua kesulitan tidak di rasai langsung. 


Tengok itu.........cara-cara yang betul bagi mendapatka bentuk muka yang di ingini.......bukan senang.......Nak cantik bukan perkara yang mudah dan tidak boleh di ambil secara cincai............. Harus berusaha dan mengikut peraturan penggunaan yang telah di berikan............ Jika semua turutan di ikuti dengan sempurna, sudah tentu dan pasti kita akan mendapat keputusan serta hasil yang di ingini..............


Terbukti.......... produk ini memang berkesan dan hasilnya sungguh memuaskan hati............ mula-mula Cik Segodeng memang tak berapa yakin tapi bila dah mencubanya sendiri............. macam tak percaya plak....... perbezaannya amat ketara............... so pada semua yang ingin mendapatkan bentuk muka yang lebih menarik dari kebiasaan, boleh lar mencuba produk ini............ tak rugi tau.........hehehehehehehehe


Kami semua telah membuktikan rangkaian produk ini amat berkesan sekali................sekali lagi Bio Essence telah berjaya mencipta sejarah kecantikan. Rangkaian produk Bio Essence ini sentiasa memberi yang terbaik dan menepati kehendak serta permintaan pengguna masa kini. Rangkaian produk Bio Essence juga mampu milik dan harga yang di tawarkan amat berpatutan............ kalau nak lebih jimat selalu lar berkunjung ke road show yang di adakan oleh Bio essence, sudah tentu lebih jimat............. 


Sebelum pulang, Cik Segodeng sempat bergambar dengan duta produk Bio Essence........ cantikkan amoi nie......... so sweet......... walau pun bahasa malaysia beliau agak kurang lancar tapi layanan yang di berikan oleh beliau amat menyenangkan................... senyum sentiasa walau pun beliau kelihatan dalam keletihan.................. overall Cik Segodeng sangat berpuas hati dengan pengalaman yang telah di tempuhi pada hari itu........... setakat ini sahaja untuk kali ini.......... Jumpa lagi...........


Segodeng