Friday, 18 April 2014

Mudah Dan Semua Pemenang


Salam 1 Malaysia Buat Semua........

Sungguh lama sekali 'Cik Segodeng' tak menjenguk dan meng-update cerita-cerita terkini.............. banyak sangat urusan yang perlu di uruskan terlebih dahulu.......... dek kerana terlalu teruja dan nak sangat berkongsi keseronokan yang 'Cik Segodeng' rasa minggu lalu di 1U (One Utama Shopping Complex). Nak tau tak????rasanya tentu ramai pun dah tahu kaaaaaannnnnn....... tapi nak juga story dan berkongsi keriangannya. 


Bak kata perpatah, menyelam sambil minum air......... sememangnya benar sekali!!!!! So minggu lalu 'Cik Segodeng' ke 1U atas urusan lain dan dah terlanjur kat sana 'Cik Segodeng' jadi lupa daratan jap....... bukan nak shopping pun tapi just nak cuci mata.............. kadang tu window shopping nie pun boleh menjadi satu terapi untuk merehatkan minda.............betul ke tidak, terpulang pada setiap individul.........dalam dok ronda-ronda tu....... nampak ramai sangat orang dok snap gambar depan Levis outlet. So apa lagi 'Cik Segodeng' pun serta merta bertukar menjadi Minah kepoci jap............ Bila sampai aje kat depan outlet Levis, Cik Segodeng pun di sapa oleh staff Levis dan dengan ramahnya dia menerangkan tentang peraduan yang sedang berjalan.......' Snap-Share-Win'........ mudah sekali............


Mudah untuk menang .......... hanya snap gambar anda se-creative yang mampu di depan perkata 'KEEP COOL'  yang tertera di depan outlet Levis, kemudian share & hastag #KeepCoolMY gambar tu di FB, Twiter atau Instagram, bukan semua laman sosial tu.... pilih aje mana-mana satu...........Mudah kaaaaannnnnnnn........... sememangnya mudah bangat ..... 'Cik Segodeng' pilih laman Instagram sebab lebih mudah dan pantas.............


Setelah berjaya meng-tag gambar tu...........tunjukkan ia kepada staff Levis dan anda berpeluang untuk membuat cabutan hadiah yang di sediakan pada hari itu. Jika anda seorang yang sangat bertuah dan terpilih untuk gambar yang terbaik dan menarik , anda akan memenangi hadiah yang lain pulak tau......hehehehehehehehe...... so selamat berposing..............


Ini lar hasil yang 'Cik Segodeng' dapat....... berupa 'Card Holder'. Hadiah nie memang sangat berguna buat 'Cik Segodeng'.......... dah lama sangat nak beli 'Card Holder' baru tapi belum dapat mencari yang sesuai...... tapi bila dah dapat hadiah nie, terasa jimat sangat poket 'Cik Segodeng'. Umpama 'Pucuk Di Cipta, Ulam Mendatang' Kaaaannnnnnn...... Alhamdullilah ..............


Bukan itu aje yang di tawarkan oleh Levis.......... ada plak 'Instant Photo Booth' yang boleh merakam gambar untuk di buat kenang-kenangan................ So apa tunggu lagi, layari ler laman sesawang Levis ( levi.com.my/keepcool ) untuk maklumat lanjut tentang jadual & tempat roadshow Levis nie. Mingggu nie (20/04/2014) mereka akan berada di KLCC. Jangan lupa terjah ya.............Oh ya...... tawaran ini berlangsung dari 4/4/2014 - 18/5/2014. Selain itu juga ada peraduan lain dengan setiap pembelian bernilai RM250 keatas. Boleh ler bagi yan ingin mengcuba nasib............ oooppppsss .....jangan lupa untuk follow Levis in FB (LEVIS), Twiter (LEVIMY) & Instagram (LEVIMY). 

'Cik Segodeng' nak sign off dulu dan jangan lupa date kita minggu nie ya............. okey jumpa lagi .......


Segodeng