Thursday, 28 November 2013

Carrie Here I Come



Jom kita terjah 'GSC Midvalley'.....tengok wayang plak...... baru-baru saya bersama rakan-rakan yang lain telah berpeluang untuk menonton  filem 'Carrie' yang telah di adaptasi dari novel 'Stephen King' sebanyak 3 kali  tetapi jalan ceritanya tak jauh berbeza dari sebelum-belum ini. Walau di remix, ceritanya tetap best....ala...ala...ala....seram sejuk....seram sejuk...seram sejuk......heheheheheheheheheh......


Nasib baik menang tiket percuma kat 'Tupai.com'.......dapat lar juga gi menonton percuma bersama rakan-rakan yang free pada malam itu....... Makasih 'Tupai' kerana memilih saya sebagai salah seorang permenang........ Untuk pengetuahan semua kat laman sesawang 'tupai.com.my' nie ada banya info terkini dan sensasi .......dan selalu juga ada peraduan yang best-best.......kalau nak menang selalu lar lawat ya........


Carrie....Carrie....Carrie...... cuba sebut ....tentu dia muncul depan mata......hahahahahahahaha....tak lar....gurau aje....Filem 'Carrie' ini mengisahkan........seorang remaja perempuan yang mempunyai kuasa 'Supernatural'............kelakuananya agak pelik sebab selalu di persisihkan oleh rakan-rakan sekolah beliau.....di tambah plak dia kerap menjadi bahan gurauan dan di persendakan sampai masuk ke dalam 'YouTube'............ bila tengok keadaan macam tu terasa kesian lar plak...........dalam tak diam 'Carrie' nie telah di jemput untuk ke majlis 'Prom Night' dan di malam itu juga dia telah di permainkan oleh rakan sekolah yang tidak berpuasa hati kat dia.......so dari situ telah bangkit kemarahan beliau dan dia pun mengambil tindakkan sendiri dengan menghapuskan semua yang bersikap tidak adil........... aaahhhhh macam tu lar lebih kurang ceritanya....... lanjut kena lar tonton sendiri okey....


Sebelum masuk.....meh kita ramai-rami amik gambar dulu......... sebab kita orang nie tak 'camera shy'......suka aje 'berphoto' sana......'berphoto' sini.....heheheheheheheh......gelagat 'spontan' ini, mahal oooooo tak boleh di beli di mana-mana........Janji 'happy' sentiasa walau duka di dalam tak siap yang tahu.....alamak jiwang lar plak..........hahahahahahahahahaha........


Segodeng