Sunday, 21 September 2014

Suka-Suka Holiday Dengan Pak Nil



Salam 1 Malaysia Buat Semua................

Pernah tak berlayar bersama dengan SuperStar Libra?????? Pernah sekali ............. tak pernah pun................ belum ada budget ................ dah lama teringin nak naik............ aaahhhhhh tak kisah apa pun jawapannya.............. yang penting kat sini 'Cik Segodeng' nak bagi tahu dan cita tentang satu 'Package Holiday' pada musim cuti sekolah yang akan datang. Package ini sangat panazzzzz, menarik dan tak rugi jika turut serta................ 



Malaysian Harmony Tour & Travel Sdn Bhd manawarkan satu 'Package Holiday' berlayar di dalam SuperStar Libra (Star Cruises) dan berhibur bersama dengan Pak Nil ( Aznil Hj Nawawi)  pada musim cuti sekolah yang akan datang. 'Package Holiday' nie berupa 4 hati 3 malam dari Penang-Phuket-Krabi-Penang. 




Sepanjang pelayaran ini terdapat berbagai acara yang giler-giler manarik bersama 'Pak Nil'(Aznil Hj Nawawi) seperti makan malam bersama, berparti secara ekslusif, persembahan yang bertarap antarabangsa dan macam-macam lagi tau. Di Samping itu juga semua akan menikmati 4 kali hidangan mewah setiap hari dan jangan bimbang semua hidangan ini di jamin halal dan tip-top rasanya...........                  






Jangan tunggu lama-lama okey............ package yang di tawarakan ini amat menarik sekali. Cepat-cepat lar buat tempahan segera. Di Sini 'Cik Segodeng' selitkan juga serba sedikit maklumat mengenai percutian bersama 'Pal Nil (Aznil Hj Nawawi)

Destinasi : Penang-Phuket-Khrabi-Penang
Tarikh : 30hb Nov 2014
Harga : RM 1499 / Pax - Discount RM 500 untuk 3rd & 4th / Pax (Purchase)


So pada yang berminat dan inginkan maklumat lanjut, boleh lar menghubungi Ms Roszana di  talian @ email yang tertera di bawah ya : -  

Mobile :  012 - 626 4032 @ 
E-mail :  roszana@mmode.com.my


Akhir sekali dari 'Cik Segodeng' Selamat bercuti dan bergembira selagi terdaya............


Segodeng