Tuesday, 1 July 2014

Raya Sakan Di JStore Jovian


Salam 1 Malaysia Buat Semua.................

Alhamdulillah....... bertemu lagi kita di bulan Ramadhan yang mulia ini........... dah lama rasanya tak update blog sebab ada banyak perkara yang tak dapat di elakkan............. Hari ini 'Cik Segodeng' nak cita pasai pembukaan resmi JStore di seksyen 7, Shah Alam, Selangor. Ini adalah outlet kedua Jovian Mandagie, pereka fesyen yang hangat membina empayer fesyenya yang tersendiri 





Dekat JStore ini terdapat pelbagai koleksi exclusive reday-made dari hasil rekaan terkini  Jovian Mandagie yang mampu di miliki oleh semua golongan........ bagi 'Cik Segodeng', tak lar mahal sangat harganya tau....... kalau tak percaya, kena lar kunjungi sendiri okey.......... 





Kalau sebut Jovian Mandagie,.......... pasti ramai akan hanya terbayang fesyen dan rekaan pakaiannya....... tapi tahu tak Jovian Mandagie juga mempunyai koleksi aksesori yang begitu unik dan sangat menarik bila di peragakan. 




Bukan itu aje terdapat juga koleksi beg tangan, kasut dan juga tudung di rekaan khas oleh Jovian Mandagie . Kalau nak di katakan kan, Jovian Mandagie nie dah macam ala-ala Jimmy Choo, tak gitu!!!!!! Tapi apa pun 'Cik Segodeng' memang meninati rekaan Jovian nie....... kerana rekaannya amat memenuhi citarasa 'Cik Segodeng' dan sangat exclusive sekali................




Tengok tu antara koleksi tudung.......... menarik tak?????? ..... ...... mungkin bagi peminat tudung akan kata biasa aje kaaaannnnnnnnn...... tapi bagi 'Cik Segodeng' ianya amat lain dari yang lain, punyai sentuhan yang tersendiri  atau 'Cik Segodeng' nie mungkin dah ketinggalan zaman fesyen tudung kot sebab jarang membeli tudung tapi amat gemar memborong pasmina dan selendang........... hehehehehehehehe




Antara koleksi yang menjadi pilihan ramai............. koleksi nie la yang paling laris di pasaran.............. 'Cik Segodeng' teringin juga nak beli tapi bila try............... xmuat langsung .......... huhuhuhuhuhuhuhuhu......  tak apa, bulan posa nie 'Cik Segodeng' akan control makan dan jaga badan.............. by the time mungkin dah boleh muat kot...............




Jovian Mandagie juga ada koleksi untuk lelaki tau........... so jangan ingat rekaannya hanya pakaian wanita saja........ lelaki pun ada............ So kawan-kawan apa tunggu lagi, hari lembaran bakal menjelang tak lama lagi .......... tak payah lar kita nak susah-susah gi beli kain ela...... pastu hantar kat tukang jahit.......... bila siap kosnya lebih jauh dari budget yang di peruntukkan........ Di JStore, segalanya ada....... mudah......senang dan cantik................





So di hari pelancaran outlet kedua Jovian Mandagie juga adalah hari jadinya juga............ so tahniah dan Selamat Hari Lahir buat Jovian Mandagie...............



Segodeng